Dating boeken - handige boeken voor online dating en vrijgezellen


Dating
Dating
Nicole Carmichael
Boeken tip 1

Van eerste knipoog tot vaste relatie
Je bent jong, aantrekkelijk en beschikbaar. Waarom heb je de partner van je dromen dan nog niet ontmoet? Er zijn zo veel mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten, dat het lastig kan zijn om uit te zoeken wat de beste manier is. Kun je het beste een advertentie zetten, moet je je aanmelden bij een relatiebureau, het internet op, een avondcursus volgen of gewoon veel in uitgaansgelegenheden rondhangen? Deze praktische gids zal je op weg helpen.

Meer informatie


De Dating Game
De Dating Game
N. Standiford
Boeken tip 2

De Dating Game
JMadison, Holly en Lina worden beroemdheden op hun middelbare school, wanneer ze een unieke website opzetten, geheel gewijd aan het liefdesleven van de leerlingen. Er worden thema's besproken, zoals: wie zijn er meer geobserdeerd van seks? Jongens of meisjes? Maar het is ook de plaats voor het vinden van een date. Bijna iedereen op deze hippe school, doet wel iets met de website: berichtjes insturen, seks-quizjes invullen of profielen lezen, op zoek naar een date voor het komende weekend.

Meer informatie


Internet dating gids
Internet dating gids
Kars Jol
Boeken tip 3

De Internet Dating Gids
Ruim twee miljoen singles in Nederland en bijna anderhalf miljoen in BelgiŽ. Zo groot ongeveer is de kaartenbak voor wie op zoek is naar een partner of gewoon vriendschap met iemand zoekt om af en toe samen leuke dingen te doen. In het leven van alledag kom je natuurlijk wel mensen tegen en doe je nieuwe contacten op, maar toch is die kring vaak beperkt. Het aantal Internetsites is dan ook gestaag groeiend, zeker nu de halve wereld actief is op het World Wide Web.

Meer informatie


Worst case scenario dating en seks
Worst case scenario dating en seks
Joshua Piven
Boeken tip 4

Worst case scenario dating en seks
Laat je niet betrappen met je broek op je hielen! Bewaar deze praktische, doe-het-zelfgids onder je kussen, in het dashboardkastje en op elke ander plek waar je in handen van de romantiek kunt vallen. Experts geven geÔllustreerde instructies over wat je heel snel moet weten: hoe je een versier-artiest moet afweren, hoe je erachter komt dat je date een slachter is, hoe je seks kunt hebben op een klein plekje, hoe je moet omgaan met een liegbeest, hoe je lastige kleding moet uittrekken, hoe je een achtervolgende ex kunt overleven, wat je moet doen als je wakker wordt naast iemand wiens naam je niet meer weet... en een praktische bijlage met lichaamstaal, versiertips en bruikbare smoezen.

Meer informatieNieuwsbrief
Dating info en aan-
biedingen ontvangen?

E-mail: