Dating tips - handige tips voor online dating

Tip 1 - Vergroot je kansen

Er zijn bijzonder veel datingsites voor online daten. Zijn deze allemaal even goed? Denk aan ledenaantal, bescherming persoonsgegevens of namaak profielen. Kies daarom een serieuze en kwalitatief goede datingsite uit!
Schrijf je in voor bijvoorbeeld 3 bekende en goede datingsites. Hiermee vergoot je je kansen op vinden van geschikte partner.

Tip 2 - Maak gebruik van gratis proef abonnement

Om online dating uit te proberen en eerste ervaringen op te doen is een gratis proef abonnement geschikt.
Dit scheelt in kosten en geeft je de gelegenheid om de datingsite te kiezen die jou het meest bevalt.
Hieronder staan voorbeelden van gratis inschrijven.

Gratis inschrijven bij Friendscout24

Gratis inschrijven bij Relatieplanet

Gratis inschrijven bij Parship

Gratis inschrijven bij BE2

Gratis inschrijven bij LEXATip 3 - Besteed tijd en aandacht voor je profiel

Datingsites werken meestal met profielen. Een profiel is een unieke beschrijving over jou. Vul je profiel nauwkeurig en eerlijk in. Vertel wat over jezelf en wat je leuk vindt. Gebruik een originele tekst die dicht bij jezelf ligt. Overdrijf niet en probeer geen spelfouten te maken.
Een goede foto erbij geeft de meeste kans van slagen. Een foto is vaak het eerste waar naar gekeken wordt. Zorg dat de foto van goede kwaliteit is en groot genoeg.
Belangrijk: beschrijf wat je zoekt in een eventuele date of partner. Wees daar heel duidelijk in!


Tip 4 - Gebruikersnaam

Gebruik liever een niet te moeilijke of cryptische naam. Een heldere en eenvoudige gebruikersnaam kan helpen je sneller een date te vinden.


Tip 5 - Wees voorzichtig met privé gegevens!

Waarschijnlijk weten we het allemaal. Je moet altijd voorzichtig zijn met verstrekken van persoonlijke gegevens zoals telefoonnummer, adres of achternaam.
Geef dit soort gegevens alleen dan wanneer je de date, persoon kunt vertrouwen. Een apart email adres voor online daten is een slimme manier om je eigen email adres te beschermen. Er zijn voldoende gratis mogelijkheden op internet om een email adres aan te vragen (b.v. hotmail).

Tip 6 - Eerste afspraak, kies een veilige omgeving

Kies bij een eerste afspraak een veilige omgeving. Laat andere weten dat je een date hebt, waar en hoe laat. Neem een GSM telefoon mee.
Afspreken op een plaats waar meerdere mensen zijn is een goede keuze.


Nieuwsbrief
Dating info en aan-
biedingen ontvangen?

E-mail: