Over ons

Love-inter.net wil een portaal zijn voor iedereen die op zoek is naar een datingsite. En wil eventuele aanbieders en eventuele vragers tot elkaar brengen. Op het Internet is tegenwoordig bijzonder veel te vinden over dating. Niet altijd is meteen duidelijk waar nuttige informatie te vinden is. Hier wil Love-inter.net middels portaal functie e.e.a. vereenvoudigen en / of centraliseren. Mocht u opmerkingen, vragen of ideeŽn hebben dan is het mogelijk om ons een e-mail te sturen. Zie daarvoor de pagina Contact.

Love-inter.net wil met de verkoop van advertentieruimte de kosten van de website terugverdienen. Op deze manier zal de website voor een iedere bezoeker beschikbaar blijven, dat is het uitgangspunt van Love-inter.net .

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van deze website de grootste zorgvuldigheid betracht is, kan Love-inter.net niet garanderen dat de informatie compleet, actueel of nauwkeurig is. Love-inter.net doet haar best om de weergegeven informatie, de weergegeven informatie over diensten, diensten van derden en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden. Love-inter.net aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze website te vinden is. Alsmede de websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden en die via deze website toegankelijk zijn. Love-inter.net kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website. Love-inter.net ziet af van welke aansprakelijkheid dan ook.